Μεταπτυχιακά: Νομική

Master of Laws (LLM) in Commercial Law and International Trade από το University of Sunderland

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
1 έτος
Master
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

• Προπτυχιακό Τίτλο Σπουδών
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο)

Περιγραφή

Το LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο - Commercial Law and International Trade LLM είναι το μοναδικό που διδάσκεται στην Ελλάδα και παρέχει ένα καινοτόμο και σφαιρικό πρόγραμμα σπουδών το οποίο προσεγγίζει παραδοσιακούς τομείς του Εμπορικού Δικαίου που διέπουν το Διεθνές Εμπόριο και ταυτόχρονα διδάσκει στον φοιτητή νομικές δεξιότητες και εφαρμοσμένες νομικές μεθόδους.

ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
Το Μεταπτυχιακό Τμήμα Νομικής του Κολλεγίου DEI αποτελείται από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους ακαδημαϊκούς δικηγόρους. Πρόκειται για άριστους καθηγητές, με γνώσεις, μεταδοτικότητα καθώς και νοοτροπία απόλυτα υποστηρικτική προς τους φοιτητές μας. Οι σημειώσεις και τα συγγράμματα των καθηγητών μας χαίρουν συγχαρητηρίων και αναγνώρισης του Πανεπιστημίου της Αγγλίας. H πολυετής εμπειρία του Κολλεγίου DEI στην παροχή υπηρεσιών ακαδημαϊκής αριστείας σε φοιτητές και φοιτήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η περιοδική αξιολόγησή του από διεθνώς αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελούν εχέγγυο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει το Τμήμα Νομικής του Κολλεγίου DEI, τόσο σε ότι αφορά τη διδασκαλία και την υποστήριξη των φοιτητών του, όσο και σε ότι αφορά τις διοικητικές διαδικασίες που εφαρμόζει.
Στόχος του τμήματος Νομικής είναι η παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, δεξιοτήτων και μεθόδων που απαιτούνται για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία των σπουδαστών στον κλάδο της Νομικής.

Πληροφορίες

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (LLM) στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο θα έχετε αποκτήσει τόσο τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για την παροχή νομικών υπηρεσιών σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διακρατικό εμπόριο, όσο και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται στη σύγχρονη διεθνή δικηγορική πρακτική.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.