Προπτυχιακά: Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA in Business and Management

ΑΘΗΝΑ
Απρίλιος 2024, Οκτώβριος 2024, Ιανουάριος 2025
3-5 έτη
Bachelor
Πλήρους, Μερικής
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις για τα προπτυχιακά προγράμματα:

  • Να κατέχουν απολυτήριο λυκείου (ή ισοδύναμο) με βαθμό τουλάχιστον 60% του ανώτερου βαθμού του σχολείου
  • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα απαιτηθεί συνέντευξη ή προπαρασκευαστικά μαθήματα ή εισαγωγικές εξετάσεις ή διαπίστευση προηγούμενης μάθησης σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο προγράμματος.
  • Να τηρούν τις προϋποθέσεις για επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα, που έχουν ως εξής:
  • Αποφοίτηση από λύκειο σε αγγλόφωνη χώρα όπου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν τα Αγγλικά
  • Το IELTS (International English Language Testing System) 5.5 (Β2 Level)
  • Ενα ηλεκτρονικό/διαδικτυακό τεστ που θα οργανωθεί από το Τμήμα Εγγραφών

Περιγραφή

Tο City Unity College σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με διάφορους τομείς εξειδίκευσης:
-Χρηματοοικονομικά
-Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
-Marketing
-Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων

Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν ως στελέχη σε όλο το φάσμα της επιχείρησης, με στόχο να φτάσουν μέχρι και τις ανώτερες διευθυντικές θέσεις ή να αναπτύξουν ακόμα και τη δική τους επιχείρηση. Επίσης, οι απόφοιτοι μέσω του εμπλουτισμένου προγράμματος σπουδών είναι σε θέση να επιλύσουν σύγχρονα επιχειρηματικά προβλήματα, μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση, τα οποία αφορούν όλους τους τομείς της σύγχρονης επιχείρησης (μαρκετινγκ, ανθρώπινο δυναμικό, χρηματοοικονομικά, τεχνολογία κλπ).

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα
Αποτελεί κλειδί στις ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές εργασίας: E.Ε., Η.Π.Α., Η.A.E., κλπ. Πολλοί φοιτητές εργάζονται ήδη στο εξωτερικό.
Μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών επιχειρήσεων οι οποίοι είναι απόφοιτοι αγγλικών πανεπιστημίων.
Προοπτικές απασχόλησης σε δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους (χρηματοοικονομικά, διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού, μάρκετινγκ, πληροφοριακά συστήματα).
Συνδυασμός θεωρητικής και πρακτικής γνώσης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς με πολυετή διδακτική και επαγγελματική εμπειρία
Μετά την αποφοίτηση εγγραφή στο City Unity Business Club ένα οργανωμένο δίκτυο το οποίο αναπτύσσει το networking των αποφοίτων με την αγορά εργασίας.
Online πληροφόρηση των φοιτητών για θέσεις εργασίας στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ενδεικτικά τα τελευταία 7 χρόνια το City Unity College έχει στείλει πάνω από 20,000 αγγελίες για τέτοιες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διάρκεια & Μέθοδοι Εκπαίδευσης
Το πρόγραμμα προσφέρεται ως πλήρης ή μερική φοίτηση, διάρκειας 3 και 5 ετών αντιστοίχως.. Η πλειοψηφία των μαθημάτων είναι των 20 πιστωτικών μονάδων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν 240 ώρες προσωπικής μελέτης του φοιτητή, ενώ υπάρχουν και μαθήματα των 10 πιστωτικών μονάδων όπου απαιτούν αντίστοιχα 120 ώρες προσωπικής μελέτης. Οι συνολικές πιστωτικές μονάδες και των τριών ετών σπουδών είναι 360. Κατά τη διάρκεια του 2ου έτους σπουδών οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν μια ειδικότητα ανάμεσα σε αυτές του Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρκετινγκ, Χρηματοοικονομικών και Πληροφοριακών Συστημάτων. Επίσης, στο 3ο έτος σπουδών, οι φοιτητές έχουν την επιλογή δύο επιπλέον μαθημάτων αντί διπλωματικής εργασίας (thesis).
Το πρόγραμμα διδασκαλίας χρησιμοποιεί μια σειρά διαφορετικών εκπαιδευτικών πρακτικών, οι οποίες περιλαμβάνουν: εργασίες και reports, πρακτικές ασκήσεις, ομαδικές ή ατομικές παρουσιάσεις, workshops, συζητήσεις κ.α. Το πρόγραμμα δεν προσφέρεται ως εξ αποστάσεως και οι φοιτητές συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές συναντήσεις και in class μαθήματα. Επιπλέον, οι φοιτητές σε συνεννόηση με τους Καθηγητές μπορούν να οργανώσουν πρόσθετες συνεδριάσεις (φυσικά ή ηλεκτρονικά) σε ώρες γραφείου ή μέσω email κλπ. Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε εξετάσεις και εργασίες ανάλογα με την περιγραφή του μαθήματος.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.