Εγκαταστάσεις

ΑΘΗΝΑ
Θησέως 15-17, 10562
210 3243221-2
Θησέως 15-17, 10562

Περιγραφή

Το Κολέγιο
Το City Unity College προσφέρει προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Cardiff Metropolitan University, Université Lille 2 - Droit et Santé, Educons University, Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport. Η ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών έχουν ως αποτέλεσμα κάθε πτυχίο να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.
• Το City Unity College λειτουργεί ως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας (ΚΕΜΕ), βάσει της Υπουργικής Απόφασης της 27ης Ιουνίου 2010 (Αρ. Αδ. Λειτ. 92790/ΙΑ), ενώ από το 2012 βάσει του Ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄)λειτουργεί ως Κολέγιο .
• Τα πτυχία, οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών απονέμονται από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.


Ελληνοαραβική Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (HellenicArab Maritime Academy)
Το City Unity College σε συνεργασία με την 1η Ελληνοαραβική Ναυτική Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για Πλοίαρχους, Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους του Εμπορικού Ναυτικού.
Συνδυάζοντας τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση βασισμένη στη χρήση σύγχρονων προσομοιωτών – simulators καθώς και σε μηχανουργεία και την αναγκαία ναυτολόγηση των σπουδαστών ως δόκιμοι σε πλοία του εμπορικού ναυτικού ή στο 1ο εκπαιδευτικό πλοίο «AIDA IV», οι απόφοιτοι αποκτούν ταυτόχρονα τίτλους σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης COC Ανθυποπλοιάρχου ή 3ου Μηχανικού.
Τα πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης COC Ανθυποπλοιάρχου και 3ου Μηχανικού αναβαθμίζονται σε COC Υποπλοιάρχου ή 2ου Μηχανικού μετά από 18 μήνες ναυτολόγησης και σε COC Πλοιάρχου ή 1ου Μηχανικού μετά από 36 μήνες ναυτολόγησης.
Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε συνεργασία με την Arab Academy for Science, Technology & Maritime Transport και υλοποιούνται με την στήριξη του Ελληνοαραβικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως και της Arab League.

Τομείς σπουδών
• Επιχειρησιακές Σπουδές
• Ψυχολογία
• Πληροφορική
• Ξενοδοχειακά – Τουριστικά
• Μετάφραση – Διερμηνεία
• Αθλητικές Επιστήμες & Προπονητική
• Ναυτιλιακά (Πλοίαρχοι | Μηχανικοί | Ηλεκτρολόγοι Εμπορικού Ναυτικού)

Υλικοτεχνικές υποδομές:
Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity College, διαμόρφωσε και εξόπλισε 4 υπερσύγχρονους χώρους, ώστε να παρέχει στους φοιτητές σπουδές υψηλού επιπέδου σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον.
• Κτήριο Α: Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα - Αθήνα
Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες για απόκτηση εξειδίκευσης στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων.
• Κτήριο Β: Θησέως 15-17, Σύνταγμα – Αθήνα
Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.
• Κτήριο Γ: Δανάης 7 & Αρμονίας, Βουλιαγμένη
Τα εργαστήρια του Alpine Center, The Hospitality & Tourism Management Department of City Unity στεγάζονται στο νεόδμητο κτίριο του Athenian Riviera Hotel, όπου οι φοιτητές του City Unity College, συνδυάζοντας την πανεπιστημιακή εκπαίδευση με την τεχνογνωσία του Ελβετικού συστήματος “Swiss Alpine Center” έχουν τη δυνατότητα καθημερινά εκτός από θεωρητικά μαθήματα να κάνουν και πρακτική εξάσκηση σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου όπως υποδοχή, κουζίνα, εστιατόριο, υπηρεσία καθαριότητας (κ.α) και να έρθουν σε επαφή με πραγματικές απαιτήσεις πελατών και συνθήκες εργασίας.
• Κτήριο Δ: Στασίνου 19, Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος
Το Κολέγιο ιδρύθηκε στις 12 Νοεμβρίου το 2012 με την ονομασία White City College. Από τον Αύγουστο του 2014 το κολλέγιο έχει μετονομαστεί σε City Unity College Nicosia και λειτουργεί ως παράρτημα του City Unity College Αθηνών.

Ακαδημαϊκό Προσωπικό:
Το Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και καταξιωμένους επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν. Η επιλογή του Ακαδημαϊκού προσωπικού γίνεται βάσει των προδιαγραφών που θέτουν τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια και το Υπουργείο Παιδείας, ενώ παράλληλα διενεργούνται τακτικές αξιολογήσεις για τη διασφάλιση των κριτηρίων που ισχύουν για σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Student Centered Philosophy
Η αποστολή του City Unity είναι η παροχή γνώσης υψηλών προδιαγραφών που επικεντρώνονται στους φοιτητές/σπουδαστές και προσανατολίζονται στο αποτέλεσμα, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος να αποτελεί ικανό και εξειδικευμένο στέλεχος στην επαγγελματική κοινότητα που ανήκει, στο πλαίσιο ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος.
Στην κατεύθυνση αυτή, το City Unity College υλοποιεί προγράμματα:
• γνωριμίας για όλους τους νέους φοιτητές (ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, γνωριμία με το ακαδημαϊκό προσωπικό και Υπεύθυνους Σπουδών)
• συμβουλευτικής για την ενεργή στήριξη και βοήθεια των φοιτητών καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους μέσω του City Unity Counseling Center
• εύρεσης εργασίας για φοιτητές και αποφοίτους μέσω του City Unity Career Center (ατομικές και ομαδικές συνεδρίες καριέρας, τεστ επαγγελματικών αξιών, ημέρες καριέρας)
• οικονομικών διευκολύνσεων στους φοιτητές και τις οικογένειές τους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύπτουν σε σχέση με τις σπουδές τους

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.