Προπτυχιακά: Τουρισμός

BA (Hons) International Food & Beverage Management

ΑΘΗΝΑ
Απρίλιος 2024, Οκτώβριος 2024, Ιανουάριος 2025
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις για τα προπτυχιακά προγράμματα:

  • Να κατέχουν απολυτήριο λυκείου (ή ισοδύναμο) με βαθμό τουλάχιστον 60% του ανώτερου βαθμού του σχολείου
  • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα απαιτηθεί συνέντευξη ή προπαρασκευαστικά μαθήματα ή εισαγωγικές εξετάσεις ή διαπίστευση προηγούμενης μάθησης σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο προγράμματος.
  • Να τηρούν τις προϋποθέσεις για επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα, που έχουν ως εξής:
  • Αποφοίτηση από λύκειο σε αγγλόφωνη χώρα όπου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν τα Αγγλικά
  • Το IELTS (International English Language Testing System) 5.5 (Β2 Level)
  • Ενα ηλεκτρονικό/διαδικτυακό τεστ που θα οργανωθεί από το Τμήμα Εγγραφών

Περιγραφή

Το City Unity College σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άρτιες γνώσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες πάνω στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στη λειτουργία και στη διαχείριση ολόκληρου του συστήματος.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα
O κλάδος της Διεθνούς Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών με επίκεντρο τον πελάτη και στόχο την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων και καινοτόμων υπηρεσιών αποτελεί έναν ολοένα αυξανόμενο ανταγωνιστικό τομέα/ κλειδί στις ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές εργασίας
Οι θέσεις εργασίας σε αυτόν το χώρο αποτελούν συναρπαστικές επιλογές σταδιοδρομίας για επαγγελματίες που είναι εξαιρετικοί στις πωλήσεις και στο μάνατζμεντ και θέλουν να εργαστούν στην οικονομικά δραστήρια βιομηχανία φιλοξενίας
Οι πτυχιούχοι του BA (Hons) Food & Beverage Management θα επισπεύσουν την προαγωγή τους σε διευθυντικές θέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Διάρκεια & Μέθοδοι Εκπαίδευσης
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε τρία ημερολογιακά έτη πλήρους παρακολούθησης (full-time).
Ο στόχος των δύο πρώτων ετών σπουδών είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές να γίνουν μάγειροι/σεφ και υπεύθυνοι εστιατορίων, ενώ ο τρίτος χρόνος έχει ως στόχο τα φιλόδοξα άτομα να αναλάβουν διευθυντικό ρόλο στον τομέα των Τροφίμων και Ποτών και των συναφών κλάδων.
Η δομή του προγράμματος προσφέρει γερές βάσεις στον τομέα της διαχείρισης – management, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών, δημιουργικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Παρέχει επίσης άμεση επαφή με σημαντικές εταιρείες και τους ηγέτες τους, οι οποίοι συχνά είναι προσκεκλημένοι ομιλητές στο πρόγραμμα. Η διαχείριση ενός δυναμικού περιβάλλοντος, λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια αγορά και τη χρήση μιας διεπιστημονικής προσέγγισης, θα εκπαιδεύσει τους σπουδαστές ώστε να γίνουν αποτελεσματικοί μάνατζερ στις υπηρεσίες διατροφής.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.