Προπτυχιακά: Εκπαίδευση

ΒΑ Physical Education and Sport

ΑΘΗΝΑ
Απρίλιος 2024, Οκτώβριος 2024, Ιανουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Τυπική αποδοχή ενός σπουδαστή στο πρόγραμμα γίνεται μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών και την επιτυχή ολοκλήρωση των Αθλητικών δοκιμασιών.
Δύο (2) επικυρωμένα αντίγραφα Απολυτηρίου Ελληνικού Λυκείου ή ισοδύναμο του εξωτερικού Ιατρική βεβαίωση υγείας από καρδιολόγο
Δύο (2) επικυρωμένα αντίγραφα Απολυτηρίου Ελληνικού Λυκείου ή ισοδύναμο του εξωτερικού Ιατρική βεβαίωση υγείας από καρδιολόγο
Ιατρική βεβαίωση υγείας από δερματολόγο και παθολόγο (για το μάθημα της Κολύμβησης)
Πιστοποίηση αθλητικής εμπειρίας (Φωτ. Αθλ. Δελτίου)
Δύο (2) συστατικές επιστολές από καθηγητές του σχολείου ή προπονητές (έντυπο του Κολλεγίου)5. Δύο (2) Πιστοποιητικά Γεννήσεως
Έξι (6) φωτογραφίες
Δύο (2) επικυρωμένα αντίγραφα αστυνομικής ταυτότητας
Αθλητικές Δοκιμασίες
Κολύμβηση 50μ
Δρόμος 50μ.
Τεστ Φυσικής Κατάστασης

Περιγραφή

Το City Unity College σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τους καθιστούν κατάλληλους και ικανούς να εργαστούν στον τομέα της αθλητικής εκπαίδευσης και της προπονητικής, ενώ τους δίνει και τη δυνατότητα να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Στους αποφοίτους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε επίπεδο μάστερ και διδακτορικής διατριβής σε όποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού επιθυμούν.
Η θεωρητική εκπαίδευση πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του City Unity College, στην καρδιά της Αθήνας, και η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, τον Γ.Σ. Πανελληνίο καθώς και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές.
Τα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να εργάζεται σε ατομικό υπολογιστή, απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική εκμάθηση της στατιστικής επιστήμης.
Η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών καθώς και ειδικών σε θέματα Άθλησης και Υγείας ημερίδων και εργαστηρίων από το City Unity College, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με δημοσιεύσεις, ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στον εργασιακό στίβο.
Ο απόφοιτος θα μπορεί να αναγνωρίζει και να εφαρμόζει τις επιστημονικές πληροφορίες και τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών, που αφορούν σωματικά προβλήματα και λειτουργίες, οι οποίες αναπτύσσονται και αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και να οργανώνει τα ανάλογα προγράμματα.
Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Αθλητισμού, της Υγείας και της έρευνας καθώς και στη διδασκαλία ενηλίκων.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.