Προπτυχιακά: Ναυτιλιακά

BSc in Marine Engineering Technology + COC 3rd Engineer

ΑΘΗΝΑ
Απρίλιος 2024, Οκτώβριος 2024, Ιανουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Απολυτήριο Λυκείου

Περιγραφή

Τo City Unity College σε συνεργασία με την Αραβική Ακαδημία Επιστημών, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών προσφέρει το τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα BSc in Marine Engineering Technology + COC 3rd Engineer. Η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η αγγλική και η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του City Unity College στο Σύνταγμα.

Ολοκληρώνοντας το BSc in Marine Engineering Technology + COC 3rd Engineer, κάποιος μπορεί να εργαστεί ως 3rd Engineer και στη συνέχεια μετά από 18 και 36 μήνες πλεύσης αντίστοιχα ως 2nd engineer και Chief Engineer. Η θεωρητική εκπαίδευση συνοδεύεται από πρακτική εξάσκηση η οποία πραγματοποιείται σε σύγχρονους προσομοιωτές (simulators) καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων εκπαιδευτικών ταξιδιών.

Πληροφορίες

Οι απόφοιτοι, έχοντας αποκτήσει ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών ισότιμους με παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια και ναυτικές ακαδημίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την άσκηση του ναυτικού επαγγέλματος έτσι όπως αυτά ορίζονται από το Διεθνή Οργανισμό Ναυσιπλοΐας (ΙΜΟ), θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών πάσης εξειδίκευσης, σε νηογνόμονες ή σε πλοίο.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.