Προπτυχιακά: Νομική

Bachelor in Legislative Law (LLB) – Πτυχίο στη Νομική Επιστήμη

Προϋποθέσεις Εγγραφής

 Προκειμένου να εγγραφούν στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: να είναι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου. να έχουν γνώσεις αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα, παρέχονται εντατικά μαθήματα Αγγλικών στο City Unity College, ανάλογα με το επίπεδο του κάθε υποψήφιου φοιτητή.

Περιγραφή

 Το City Unity College σε συνεργασία με το London Metropolitan University προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νομική Επιστήμη.

Στόχος του προγράμματος
Να αποκτήσουν οι φοιτητές τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη βιωματική εμπειρία για να είναι άρτια προετοιμασμένοι για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία

Το προπτυχιακό πρόγραμμα Νομικής έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους λυκείου ή πτυχιούχους άλλων ειδικοτήτων που θέλουν να γίνουν νομικοί και να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Δικηγόρου μέσω ΣΑΕΠ.

Πληροφορίες

Γιατί να σπουδάσετε στο City Unity College

  • Οι καθηγητές του Τμήματος Νομικής είναι καταξιωμένοι στον χώρο και εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο αντικείμενο που διδάσκουν.
  • Προσφέρεται η δυνατότητα για επαγγελματική άσκηση σε διάφορους συνεργαζόμενους φορείς σε όποιον φοιτητή το επιθυμεί.
  • Προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια σε όποιον φοιτητή το επιθυμεί.
  • Προσφέρεται η δυνατότητα Counseling για την προσωπική εξέλιξη και ευημερία των φοιτητών μας στο συνεργαζόμενο με το κολλέγιο φορέα «Δίκτυο Διερεύνησης Συμπεριφοράς» καθώς και δωρεάν Tutoring για οτιδήποτε αφορά στην ακαδημαϊκή τους εξέλιξη.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.