Εγκαταστάσεις

ΑΘΗΝΑ
Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 10558
210/3225961
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγνατίας 138, Περιοχή Καμάρας, 54622
2310/889879
Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 10558
Εγνατίας 138, Περιοχή Καμάρας, 54622

Περιγραφή

Το NEW YORK COLLEGE είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με διεθνή εμπειρία στην ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, με 34 χρόνια ακαδημαϊκής παρουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Το New York College, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία), ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, STATE UNIVERSITY OF NEW YORK.

Το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία σε 6 σχολές σπουδών και 80 τίτλους πτυχίων σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - EMPIRE STATE COLLEGE, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια UNIVERSITY OF GREENWICH και UNIVERSITY OF BOLTON, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE.

Το New York College, είναι το μόνο ελληνικό κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικό Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος το University of New York in Prague (www.unyp.cz) στην καρδιά της Ευρώπης, στη Δημοκρατία της Τσεχίας.
Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (εφημερίδα Καθημερινή, αρ. φύλλου 29.810). Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος από το BRITISH ACCREDITATION COUNCIL ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το New York College είναι ο μοναδικός ελληνικός εκπαιδευτικός Όμιλος μέλος του United Nations Global Compact του ΟΗΕ. Το Global Compact Network Hellas είναι το Τοπικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact-UNGC) στην Ελλάδα.

Το 90% των αποφοίτων του New York College βρίσκει εργασία στο πρώτο εξάμηνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, χάρη στο διευρυμένο επαγγελματικό δίκτυο του NYC στην αγορά εργασίας.

Προγράμματα

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.